e
sv

Apple Campus 2 Çalışmaları Hızlandı

752 Okunma — 03 Temmuz 2016 16:13
avatar

murat demirhan

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Akıllı telefon devi Apple, artık sadece akılı telefonlarıyla değil tablet ve bilgisayarlarıyla da epey kullanıcı kazanmaya başladı. Özellikle son dönemde değiştirdiği teknolojilerle beraber satış rakamlarını biraz daha arttırmayı başaran Apple tüm bunlarla beraber son dönemde başarısı sayesinde genişleme politikası izlemeye başladı. Yeni edindiği politikayla beraber son olarak Hindistan pazarına da yeni mağazalarla giriş yapacağını açıklayan Apple, daha sonra Çin adımını atmıştı. Çin’in belli özerk bölgelerinde yeni mağaza açılışı yapacağını duyuran dev şirket böylelikle hem kullanıcı sayısını hem de hitap ettiği kitleyi genişletmeyi amaçladığını duyurmuştu. Bununla beraber aslında Apple’ın tek yapmak istediğinin dünya pazarında ki yerini arttırmak olmadığını da belirtelim. Zira dev firma artık çok daha akıllı sistemlerle donatılmış olan yeni bir merkeze de taşınmaya hazırlanıyor.

 

Apple Campus 2 İle Teknolojik Merkez

 

Bu noktada Apple’ın son bombasının Apple Campus 2 adı verilen yeni Apple merkezi olacağının da bilgisi verilmişti. 2013 yılında Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde inşaata başlanan yeni merkezin Apple için birçok yenilik barındıracağı da düşünülüyor. Zira açıklanan bilgilere göre Apple Campus 2 tamamen akıllı bir yapı olacak. Yangın anında kendi kendini söndürebilen sistemler, akıllı giriş sistemleri ve akıllı yönetim sistemleri gibi birçok yeni sistemi içerisinde barındıracak olan yeni Apple Campus 2 merkezinin tüm bu teknolojilerle beraber dünyanın en büyük merkezi olacağı da belirtiliyor.

 

2016 Yılının Sonunda Yeni Merkez Hazır

 

Tüm bunlarla beraber 2016 yılının son çeyreğinde Apple Campus 2 inşaatının bitirileceği de belirtiliyor. Tüm hızı ile inşaatı devam eden merkezin şuan için büyük bir bölümünün de tamamlandığını belirtelim. Yapının tamamlanmaya başlamasıyla beraber detayları da belli olmaya başladı. Zira ilk gelen bilgilere göre Apple Campus 2’nin üzeri tamamen güneş panelleriyle kaplı olacak. Bu sayede kendi enerjisini de üretmesi planlanan merkezde tam 13 bin kişinin de görev alacağını belirtelim. Tüm bu özellikleriyle 2016 sonunda tamamen bitmesi beklenen yapının 5 milyar dolar gibi dev bir maliyetinin olduğu da verilen bilgiler arasında.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Apple Campus 2 Çalışmaları Hızlandı