e
sv

Gears of War 4 Temalı Xbox Göründü

4878 Okunma — 28 Temmuz 2016 22:14
avatar

nuray duru

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft tarafından piyasaya sürülen Xbox oyun konsolları ilk sürümden bu yana Sony ile girdiği yarışta kimi zaman öne geçmesiyle kimi zamanda geri kalmasıyla gündeme gelmişti. Her ne kadar aralarında kıyasıya bir rekabet olsa da Sony ile beraber sektörün en çok tercih edilen ürünlerinden biri olmayı da başaran Xbox, yeni nesil teknolojileriyle de beğeni toplamayı başarmıştı. Yeni nesil konsol tanımıyla beraber ortaya çıkan Xbox One ile yeniden pazarda boy gösteren Microsoft ilk satış rakamlarında ise bir türlü istediği dereceye yükselememişti. İstediği seviyeye gelemese de kendi alanında yeni nesil konsollarıyla başarıyı yakalayan Microsoft bununla beraber satış rakamlarını daha da fazla arttırmak için yeni nesil konsollarını güncelleyeceğinin bilgisini vermişti.

 

Xbox One S Kasa Duyurulmuştu

 

Bu noktada gelen ilk bilgilerle beraber Microsoft’un “S” harfini eklediği yeni Xbox One S’in piyasaya sürüleceğinin haberleri yapılmıştı. Nitekim yapılan haberlerden çok kısa bir süre sonra yazılım devinden de bu konuda doğrulama açıklaması gelmişti. Yeni nesil konsolların güncellenmesini sağlayacak olan yeni sürüm için belli başlı bazı özellikler hakkında da bilgiler verilmişti. Verilen bilgilerin en ilginç olanı ise yeni konsolların özel seriler olarak üretileceği olmuştu. Nitekim bu konuda ilk haberlerde Gears of War 4 ile ilgili oldu. Oyun dünyasının en çok tercih edilen efsane serilerinden biri olan Gears of War 4 için özel bir tasarım üretmesi beklenen Microsoft’un bu konuda yaptığı ilk çalışma ortaya çıktı.

 

Tamamen Kırmızı Kasa

 

Eski kasaya göre %40 oranında daha ince olacağı belirtilen yeni kasanın Gears of War 4 temalı olan versiyonuna ilişkin ilk sızıntı görselleri de gelmeye başladı. Sızdırılan ilk görsellerde tamamen kırmızı ve çok daha ince olduğu gözlenen Xbox özel serisinin teknik özellikler konusunda da eski seriye göre bir hayli geliştirilmiş çözümler sunması bekleniyor. Bu konuda ne zaman net bir açıklama yapılacağı bilinmese de Xbox One S için özel tasarım serileri de gelmeye devam edecek gibi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Gears of War 4 Temalı Xbox Göründü