e
sv

WhatsApp, Android kullanıcıları için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

249 Okunma — 11 Haziran 2023 11:30
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cumartesi günü Meta’ya ait WhatsApp, uygulamanın Android sürümü için kullanıcı arayüzünü iyileştirecek yeni bir özellik üzerinde çalıştığını söyledi. 

WaBetaInfo’ya göre , yeniden tasarlanmış kayan eylem düğmeleri adı verilen özellik şu anda geliştirme aşamasında ve henüz beta test kullanıcıları için hazır değil.

Anlık mesajlaşma uygulaması, düzenli olarak yeni güncellemeler getirerek tüm uygulamayı “Material Design 3” yönergelerine uygun olarak yeniden tasarlamayı taahhüt eder.

WhatsApp ayrıca, kullanıcıların hızlı bir şekilde yeni bir sohbet başlatmasına olanak tanıyan kayan eylem düğmesini yeniden tasarlamak istiyor. Bu özellik “Malzeme Tasarımı 3” yönergeleri olacaktır.

Özellikle düğme, kenarları yuvarlatılmış bir kareye benziyor. Bu tasarım sadece işlem butonu için değil, çağrılar ve durum sekmelerindeki butonlar için de geçerli olacak.

Kullanıcı arayüzünü geliştirmesiyle tanınan WhatsApp, kişiler tarafından öne sürülen istekleri dinledi. Gelecekte de beklenen başka geliştirmeler de var.

Bir gün önce WhatsApp, grup ayarları ekranı için yeni bir arayüz ve yeni bir “diğer katılımcıları ekle” seçeneği getirdiğini duyurdu.

Grup ayarları ekranı için, yöneticilerin gruplarını yönetmelerini kolaylaştıracak bir ince ayarlı arayüz duyurulur.

Ayrıca, yeni katılımcıları ekleme seçeneği aracılığıyla gruba kimlerin üye ekleyebileceğine karar verme seçeneğine de sahip olacaklar. 

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

WhatsApp, Android kullanıcıları için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor