e
sv

Pınar Sabancı Kimdir ?

142 Okunma — 28 Kasım 2023 15:29
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yaptığı sık sosyal medya paylaşımlarıyla isminden söz ettiren Pınar Sabancı magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinden biridir. Sabancı YASA holding yönetim kurulu üyesi olan İlhan Sabancı’nın eşidir.

Pınar Sabancı İstanbul Robert Koleji üzerinden mezun olmuştur. Bununla birlikte Boston Babson Collage eğitim merkezi üzerinden işletme bölümünü ve Noartshesgar Üniversitesi üzerinden ise Psikoloji Bölümünden eğitimini tamamlamıştır.

Bu sayede ünlü isim çift üniversite diploma belgesine sahip olmuştur. Sabancı aynı zamanda dünyaca en kaliteli üniversiteler arasında yer alan Oxford Üniversitesi üzerinden de uzmanlık yüksek lisans belgesini almaya hak kazanmıştır.

Pınar Sabancı Kaç Yaşında?

Pınar Sabancı renkli kişiliği sayesinde 2023 yılı boyunca da çeşt magazin ve sosyal medya kanallarında boy göstermiştir. Bu bakımdan ünlü ismin binlerce aktif sosyal medya takipçisi de yer alıyor.

Sabancı hakkında birçok ayrıntılar merak ediliyor. Bunlar arasında Pınar Sabancı’nın bugün kaç yaşında olduğudur. Yaptığımız araştırmalar sonucunda Sabancı’nın bugün itibariyle 42 yaşında olduğunu gözlemledik.

Pınar Sabancı Ne İş Yapıyor?

Sabancı şuan iş kadını olarak faaliyet gösteriyor. Özellikle alanında uzman olduğu işletme sektöründe yer alıyor. Zaman zaman ise eşiyle birlikte söz konusu holdingin yönetiminde yer alabiliyor.

Fakat Sabancı daha çok zamanını işletme işinde geçiriyor. Hafta sonlarını ise sosyal medya üzerinden güncel paylaşımlar yaparak geçirmektedir. Pınar Sabancı her ne kadar aktif bir sosyal medya kullanıcısı olsa da zamanının büyük bir kısmını iş hayatına adamış durumdadır.Kendisine sosyal medya üzerinden de kolayca ulaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Pınar Sabancı Kimdir ?