e
sv

WhatsApp, bundan böyle ticari müşterilerden ücret alacağını duyurdu

572 Okunma — 15 Kasım 2020 14:40
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çapraz platform mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sunduğu hizmetlerden bazıları için ticari müşterilerden ücret alacağını duyurdu.

WhatsApp tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre , şirket ücretsiz uçtan uca şifreli metin sağlamayı ve genişletmeyi planladığı için uygulama, kendi işlerini kurmaya devam etmek için “ticari müşterilerden bazı hizmetler için ücret alma” kararı aldı. iki milyardan fazla insan için video ve sesli arama.

“Her ölçekteki işletmenin sohbetlerini yönetmesine yardımcı olmak için WhatsApp Business uygulamasını ve WhatsApp Business API’sini sağladık. Neyin işe yaradığına dair geri bildirimleri dinledik ve WhatsApp’ın mesajlaşmayı tüketiciler ve işletmeler için en iyi yol haline getirmeye yardımcı olabileceğine inanıyoruz,” resmi belgeyi okuyun.

WhatsApp, küresel salgının işletmelerin sosyal medya kullanıcılarına hizmet etmek ve satış yapmak için hızlı ve verimli yollara ihtiyaç duyduklarını açıkça ortaya koyduğunu vurgulayarak, her gün 175 milyondan fazla kişinin bir WhatsApp Business hesabına mesaj gönderdiğini söyledi.

Şirket, WhatsApp’taki ek deneyimlerin, ister köşede ister dünya çapında birçok kişi ve işletme için gerçek bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.

“Çoğu insanın sadece arkadaşları ve ailesi ile iletişim kurmak için WhatsApp’ı kullanmaya devam edeceğini biliyoruz, bu yüzden harika yeni özellikler geliştirmeye ve insanların özel görüşmelerini korumaya devam edeceğiz.”

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

WhatsApp, bundan böyle ticari müşterilerden ücret alacağını duyurdu