e
sv

Samsung’dan katlanabilen ve kıvrımlı telefon!

739 Okunma — 01 Ağustos 2016 22:04
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Teknoloji devi Samsung, kenarları Galaxy S7 Edge’de mevcut olduğu gibi kavisli görüntüye sahip ve katlanabir oldukça ilginç bir cihazın peşinde!

Tabletin ince yapısı ve ağırlık olarak birçok yönden oldukça rahat bir taşınabilirlik imkanı olsada ekranı ne kadar büyükse çantanıza koymakta bir o kadar zor oluyor. Bu negatif durumun farkında olan Şirketin katlanabilen ve kolaylıkla cebinize bile koyabileceğiniz tablet konseptleriyle alakalı almış olduğu patentler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bahse konu yeni patent oldukça geniş ekranlı bir tabletin tıpkı açık bir defterin kapanmabilmesi gibi yarı yarıya katlanmasına imkan tanıyor. Patentte tasvir edilen cihazın diğer yandan Samsung Galaxy Edge’deki gibi bir kavisli ekrana sahip olduğu da görülüyor.

Patentte kullanıcıların katlanmış bir tableti açarken nasıl farklı modlardan yararlanabileceği de anlatılıyor. Buna göre, örneğin kamera uygulamasını açmak istediğinizde yan ekrandaki belirli bir bölüme dokunmanız yeterli.

Patent katlanan ekran adlı yeni bir teknolojiyi de içeriyor.

Başka detaylar ile alakalı bir tam detaylı bilgi alınamazken tasarımsal olarak da nasıl olacağına dair şu an için bir detay yok. Fakat tahminler kendi tasarım anlayışından giderek bir ekol oluşturacağı yönünde olduğunu da açıklayalım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Samsung’dan katlanabilen ve kıvrımlı telefon!