e
sv

Paypalın yerini Apple pay mı alacak ?

689 Okunma — 11 Haziran 2016 21:15
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Dünya devi Apple, ödeme hususunda üyeler için Apple Pay ödeme sistemini çok daha fazla etkili bir duruma getirecek. Apple pay sistemi ile ilgili gündeme gelen iddialarda Apple şirketi tarafından WWDC 2016 etkinliğinde yapılması planlanan tanıtım ile beraber Apple Pay’in yeni çıkan versiyonu kullanıcıların beğenisine sunulacak. Gelen bilgilere göre Apple’ın sistem ile birlikte Türkiye den çekilme kararı alan Paypal benzeri bir ödeme sistemi geliştirmesi ve bu sektörde de kullanımı planladığı öğrenildi.

Özellikle Türkiye ve pek çok ülkede daha kullanım imkanı olmayan Paypal’ın yerine geçmesi beklenen Apple Pay’in bu sektörde ne kadar başarıya ulaşabileceğide merak ediliyor. iPhone 6 ve 6 Plus tanıtımında ilk kez kullanıcıların önüne çıkarılan Apple Pay, gelecek senelerde çok daha yüksek kullanıcı sayısına ulaşacağı düşünülüyor. Apple pay ile bu sektörde beklentiler oldukça yüksek olurken, sistemin Paypal’a çok benzeyecek olması ve kullanım kolaylığı ile kullanıcıların Apple Pay’i benimsemesini daha da basitleşecek. Diğer taraftan ödeme sisteminin Apple tarafından sektöre girecek olması da kullanıcılar için güven sağlayan en önemli bir detaylardan birisi.

WWDC 2016’da Tanıtılacak!

Teknoloji devi Apple’ın WWDC 2016 etkinliğinde Apple pay ile ilgili tüm detayların aktarılması beklenirken, farklı alanlardaki ödeme seçeneklerinde de Apple Pay’in yer alması bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Paypalın yerini Apple pay mı alacak ?