e
sv

Toni & Guy

555 Okunma — 30 Eylül 2017 22:53
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Toni & Guy saçlarınıza en iyi bakımı sunarken aynı zamanda her saçın kendi ihtiyacına yönelik çözüm sağlamaktadır. Bir saç bakım markası olan Toni&Guy İngiltere’de ortaya çıkmıştır. Yenilikçi formülleri sayesinde saçların daha sağlıklı, bakımlı ve çok daha güzel görünmesini sağlar.

Toni&Guy ürünlerini sürekli olarak geliştirmeye devam etmektedir. Markanın her saç tipine ayrı olarak ve özenle hazırlamış olduğu bakım ve şekillendirici ürün yelpazesi bulunmaktadır. Bu çeşitli ürün yelpazesine de ilgi çok büyüktür. Toni&Guy serilerinin içinde Casual serisi tarzınızı ve stilinizi ortaya çıkarmaktadır. Bu seri ile birlikte saçlarınıza salaş modeller verebilir, doğal dalgalar ve örgü dalgalarına kavuşabilirsiniz. Toni&Guy ürünlerinin serileri içerisinde en fazla tercih edilen Casual Sea Salt Texturising Spray içeriğinde deniz tuzu formülü bulunmaktadır. Bu özel formül sayesinde saçlarınız hareketlenicek ve doğal görünüm elde edilecektir. Bunun yanı sıra serinin içerisinde yağ emici pudra ve esnek tutuşlu saç spreyi de bulunmaktadır. Yağ emici saç pudrası özel formülü sayesinde, saç ve saç diplerinde görülen yağlanmadan kurtulmanızı sağlamaktadır. Saça anında nüfuz eder ve hemen doğal bir hareketle doku katmaktadır. Yağ emici pudrayı direk olarak kuru saç diplerinize uygulamanız gerekmektedir. Ekstra bir hacim isterseniz parmak uçlarınız yardımı ile veya da tarak yardımı ile yedirerek saç diplerinize uygulayabilirsiniz. Toni&Guy esnek tutuşlu saç spreyinin hafif sabitleyici etkisi ile beraber saçlarınızdaki doğal görünüm ve hacim gün boyu kalıcı olacaktır. Bu ürün saçlarınıza yumuşak ve dokunulası mükemmel bir sonuç verecektir.

Toni&Guy özel serileri ile saçlarınızı kusursuz bir görünüme kavuşturmak çok kolay olacaktır. Toni&Guy ürün koleksiyonlarında 7 adet seri bulunmaktadır. Bunlar Casual, Classic, Glamour, Creative, Mens, Yıka&Bakım yap ve şekillendirmeye hazırla serileridir. Casual serilerinden yukarıda bahsetmiştik. Classic serisinde pürüzsüz dalgalar, zamansız bir şıklık ve gösterişli bir görünüm arzulayanlar için 4 adet ürün bulunmaktadır. Bu ürünler bukle belirginleştirici, bukle belirginleştirici sprey, orta tutuşlu saç sprey ve parlaklık verici serumdur. Bukle belirginleştirici olan ürünü dalgalarınızın yumuşak ve parlak bir şekilde belirginleştirmesine yardımcı olmaktadır. Bir hareketiniz ile beraber Shape Recall teknolojisiyle dalgaları yeniden belirginleştirmektedir. Parlaklık verici serumu da özel olarak geliştirilen formülü sayesinde saçlarınıza son derece parlak bir görünüm ve yoğun bir ışıltı katacaktır. Aynı zamanda saçlarınızdaki elektriklenmeyi de önler. Bukle belirginleştirici sprey doğal görünümlü yumuşak buklelere sahip olmak için özel olarak geliştirilmiştir. Bu sprey saçlarınızdaki elektriklenmeyi önler ve aynı zamanda buklelerinizin belirginleşmesini sağlamaktadır. Orta tutuşlu saç spreyi de saçlarınızdaki doğal bir harekete sahip olan görünümün gün boyu kalıcı olmasını sağlamaktadır. Yumuşak ve dokunulası bir sonuç ortaya çıkartır.

Glamour serisi saçlara maksimum hacim ve ışıltı sağlamaktadır. Serinin içerisinde beş çeşit ürün bulunmaktadır. Bunlardan birisi 3 boyutlu hacim verici şekillendirici spreydir. Saç diplerinden uçlara kadar saçta hacim ve dolgunluk yaratmaktadır. Aynı anda mükemmel derecede parlaklıkta katar. Işıl ışıl saçlara Toni&Guy ile sahip olmak çok kolay! Nemlendirici ve parlaklık verici sprey ise özel olarak geliştirilen formülü sayesinde saçlara ışıltı, canlılık ve pürüzsüz bir görünüm sağlamaktadır. Toni&Guy yüksek tutuşlu saç spreyi ise saçınızın şeklini gün boyu koruyan yoğun sabitleyici bir tutuş sağlamaktadır. Elektriklenme ve nemli havalara karşı da saçlarınızı mükemmel derece de korumaktadır. Creative serisinden tercih edilen bir ürün style spray wax ürünüdür. Özel formülü sayesinde saç tellerini birbirinden ayırır ve kısa saçlarda esneklik sağlarken aynı zamanda yeniden şekillendirebilme imkanı da vermektedir.

Mens serisinde ise ikisi bir arada kepeğe karşı etkili şampuan ve saç kremi tercih edilen ürünleri arasındadır. Bu şampuan kepekli saçlar için özel olarak geliştirilmiştir. Kurumuş ve kaşınan saç derinizi rahatlatırken düzenli kullanımınızda kepeği önlemeye yardımcı olmaktadır. Toni&Guy ürün serisinde ki Yıka&Bakım yap serisi içerisinde ince telli saçlar için saç kremi de yer almaktadır. Bu ürün ince telli saçlara yumuşaklık ve dolgunluk kazandırırken aynı zamanda canlılık katmaktadır. İnce telli saçlara özel olarak geliştirilen bu saç kremi saça bakım yaparken hafif formülü sayesinde de saçlara dolgunluk verir. Şekillendirmeye hazırla serisinde de hacim verici köpük bulunmaktadır. Bu köpük saç diplerini hedefleyen özel başlığı sayesinde saçın en fazla hacme ihtiyaç duyduğu kısımlara hareket katar. İnce telli ve sönük saçlarda da saçı kesinlikle ağırlaştırmadan dolgunluk ve hacim katmaktadır. Toni&Guy ürünleri bir çok kişi tarafından beğenilen ve tercih edilen bir marka ve üründür. Saçlarınızı ağırlaştırmadan hacim ve dolgunluk katmak istiyorsanız Toni&Guy ürünlerini tercih edebilirsiniz. Toni&Guy ürün yelpazesinde bulunan deniz suyu spreyi ile saçlarınızdaki kabarıklığı ve elektriklenmeyi giderebilirsiniz. Ayrıca Toni&Guy ince telli saçlar için olan saç kremleri ile de saçlarınızı ağırlaştırmadan hacim katmak mümkün.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
benzer içeriklerBENZER İÇERİKLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Toni & Guy