e
sv

Meb Onaylı Kalıcı Makyaj Eğitimi

561 Okunma — 15 Aralık 2017 09:07
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

MESLEKTE YENİ DÖNEM

Günümüz şartlarında pek çok kişi istediği mesleği yapamazken sizlere yeni bir iş kapısı olarak öne çıkan kalıcı makyaj eğitimi, konuyla ilgili açılan merkezlerde çalışma ve kendi işinizi kurabileceğiniz merkezinizi açma fırsatı verilmektedir. Öncelikle pek çok kadının yapmaktan zevk aldığı makyaj size bir iş kapısı olarak sunulduğunda çok daha tercih edilir hale gelmiştir. Günümüzde de giderek daha fazla rağbet gören eğlenirken para kazandıran ve hem kendinizi hemde size gelen herkesi mutlu gönderebileceğiniz bir iş alanı olmaktadır.

NEREDEN BAŞLAMALI

Kalıcı makyaj eğitimi alarak hobinizi yeni mesleğiniz haline getirebilirsiniz. Bunun için öncelikle yapmanız gereken meb onaylı kalıcı makyaj eğitimi almanız. Kalıcı makyaj eğitiminizi özelikle meb gibi tüm Türkiye’ de geçerli olan bir referansla desteklemeniz ayrıca büyük öneme sahiptir. Meb onaylı kalıcı makyaj eğitimi almak için tercih edebileceğiniz doğru bir adres olan BY Tugba Academy olarak bu hizmeti vermekteyiz.

EĞİTİM VE DETAYLAR

By Tugba Academy kurumunda verilen dilerseniz 432 saatlik kalıcı makyaj eğitimi dilerseniz 64 saatlik kalıcı makyaj kursu eğitimleri ardından meb onaylı kalıcı makyaj eğitimi sertifikanıza sahip olabileceğiniz meslek edindirme paketi yanında 3d microblading eğitim paketleri, masterclass kalıcı makyaj eğitim paketi gibi daha pek çok paket seçenekleri ile donanımlı hale gelebilirsiniz. Alacağınız eğitim alanında yıllarca çalışmış uzman ekip tarafından verilmektedir. Eğitim sırasında edindiğiniz tüm teknik bilgiler, hijyen koşulları bilgisi, teorilere ve uygulamalar eğitim sonrasında rahatlıkla kullanabileceğiniz ve uygulayabileceğiniz şekilde aktarılır. Dudak şekillendirme işlemlerinden kaş tasarım işlemlerine kalıcı makyaj uygulamalarına kadar pek çok konuda detaylı bilgi edinip uygulayabileceğiniz bir eğitim verilmektedir. Sadece tek bir alanda eğitim alabileceğiniz gibi hepsini seçip çalışma çemberinizi geliştirebilme hakkına sahipsiniz. Eğitim sırasında cilt analizlerinden iş organizasyonuna kadar tüm bilgi size kendi işinizi kurabilecek seviyede ya da çalıştığınız merkezde hiç bir bilgi sıkıntısı yaşatmayacak seviyede tüm detaylarıyla verilir. Kursa kayıt olmak için sadece ilkokul öğrenimini tamamlamanız yeterli olup ekstra bir öğrenim ve ya şartı taşımanız şart değildir. Tek yapmanız gereken kayıt olmak istediğinize karar vermektir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
benzer içeriklerBENZER İÇERİKLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Meb Onaylı Kalıcı Makyaj Eğitimi