e
sv

KRİPTO VARLIK PSİKİYATRİSTİ MEHMET YANARDAĞ KİMDİR ?

268 Okunma — 18 Ocak 2023 08:11
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

 

Mehmet Yanardağ, blockchain ve kripto para birimi geçmişi olan bir Türk girişimci ve teknoloji yöneticisidir. İstanbul, Türkiye merkezli bir blockchain danışmanlık ve geliştirme şirketi olan XCR Group’un CEO’sudur.

 

Yanardağ, birkaç yıldır blockchain ve kripto para birimi endüstrisinde yer almaktadır ve bu alanda bir düşünce lideri olarak ün yapmıştır. Konuyla ilgili çok sayıda konferans ve etkinlikte konuştu ve çeşitli medya kuruluşları tarafından blockchain ve kripto para biriminin geleceği hakkındaki düşünceleri ve içgörüleri hakkında röportajlar yaptı.

 

XCR TOKEN’daki çalışmalarına ek olarak Yanardağ, Türk blockchain topluluğuna da aktif olarak katılıyor ve Türkiye’de blockchain teknolojisinin benimsenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmada kilit bir rol oynadı.

 

Mehmet Yanardağ, blockchain teknolojisi ve kripto paralar konusunda uzman bir eğitmendir.

 

Yanardağ, katılımcılarına blockchain teknolojisinin temel prensiplerini, kullanım alanlarını ve potansiyel faydalarını anlatmakta ve onlara bu alanda uygulama yapma becerilerini kazandırmaktadır.

 

Ayrıca, kripto paralar ve kripto paralarla ilgili yatırım fırsatlarını da incelemeye almaktadır. Yanardağ, blockchain ve kripto paralar konusunda uzmanlaşmış bir eğitmen olarak, öğrencilerine bu alandaki son gelişmeleri ve en iyi uygulamaları sunmaktadır.

 

İletişim-

 

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/mehmet-yanarda%C4%9F-979157235

Twitter : https://twitter.com/mehmetynrdag?s=21&t=ka1eAGCV3m3KGFgSMqB2ig

 

Website : https://crxtoken.com/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
benzer içeriklerBENZER İÇERİKLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

KRİPTO VARLIK PSİKİYATRİSTİ MEHMET YANARDAĞ KİMDİR ?