e
sv

Diyet Yapmadan Nasıl Göbek Eritilir

480 Okunma — 26 Kasım 2019 06:25
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sürekli olarak lezzetli ve sağlıksız besinler tüketerek kilo almış olan bireyler bir süre sonra kilo, yağ ve göbek oluşumu üzerine şikayet etmekteler. Fazla kilolardan ve yağlardan kurtulmak için araştırma yaptıklarında ya da doktora gittiklerinde ise karşılarına diyet çıkıyor. Diyet yapmayı “aç kalmak” olarak tanımlayan ve diyet yaptıklarında aç kalacaklarını düşünen bireyler diyet yapmak istemiyorlar. Bir şekilde diyet yapmaya karar veren bireylerin ise bir kısmı bir süre sonra diye programına sadık kalamayıp diyeti bozuyorlar. Ve yaşanan bu hüsran sonucu fazla kilolar ve yağlar ile baş başa kalıyorlar. Bu sıkıntıları yaşayan bireylerin başvurduğu bir diğer yöntem ise; “diyet yapmadan göbek eritmek”. Bu yazımızda diyet yapmadan göbek eritme yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Diyet yapmadan göbek eritmek mümkündür. Fakat şunu söylememiz gerekir ki; bir diyet programına bağlı olmayacak olsanız dahi bazı besinleri kesin olarak hayatınızdan çıkarmanız gerekecek.

Diyet Yapmadan Göbek Nasıl Eritilir

Diyet yapmadan göbek eritmek için listenizden çıkarmanız gereken besinleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Şekeri Kesin : Evet, ilk olarak hayatınızdan şekeri çıkarmanız gerekecek. Şeker vücudumuz için oldukça gereklidir. Fakat vücudumuzun ihtiyaç duyduğu şekeri beyaz şekerden değilde, mevsim meyvelerinden almamız gerekmektedir. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu az miktarda şekeri meyve tüketerek temin edebiliriz. Kola, meyve suları gibi ambalaj ürünlerinde yer alan şeker ise; tamamen gdo’ludur. Yani “genetiği değiştirilmiş organizma” lardan oluşmaktadır. Bu nedenle beyaz şeker ve içerisinde beyaz şeker içeren ürünler sağlığımız için zararlıdır ve şeker oranı oldukça yüksektir. Vücuda alınan yüksek miktarda şeker ise bel ve göbek bölgesinde yağ olarak depolanmaktadır. Göbekten kurtulmak için şekeri hayatımızdan tamamen çıkarmalı, şeker ihtiyacımızı meyvelerden karşılamalıyız.

Vücuda Protein Almaya Özen Gösterin : Fazla miktarda protein tüketmek göbek eritmek için faydalı olacaktır. Bu nedenle içerisinde protein içeren besinleri tüketmeye özen gösterin.

Karbonhidratlardan Kurtulun : Göbek eritmek için yapmanız gereken şeylerden biriside; içerisinde karbonhidrat bulunduran besinleri tüketmeyi bırakmaktır. Bu nedenle tıpkı şeker gibi; karbonhidrat içeren besinlerden de uzak durmalısınız.

Göbek eritmek; bazı besinleri tüketmek yada tüketmemek ile olacak şey değildir. Yani yalnızca bazı besinleri tüketmeyerek yada bazı besinleri tüketerek göbeğin erimesini beklemek biraz saçma olacaktır. Böyle bir mucizeyi beklemek yerine yukarıda yer alan maddelere dikkat etmek ile birlikte göbek eritmek için eğzersiz yapmanız gerekecektir. Bu konuda mekik çekmek gibi göbek kısmını çalıştıran bazı eğzersizleride yapmanız gerekecektir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
benzer içeriklerBENZER İÇERİKLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Diyet Yapmadan Nasıl Göbek Eritilir