e
sv

Bakırköy de Erotik ve Seks Shoplar

541 Okunma — 27 Haziran 2018 13:50
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Erotik shop mağazalarına genellikle büyük şehirlerin sosyo ekonomisi gelişmiş, kültürel olarak zengin bir yelpazeyi yakalamış semtlerinde rastlıyabiliriz.

Bu semtlere İstanbul’un en nezih ve güzide yeri olan Bakırköy örnek olarak gösterilebilir. Bakırköy hem eski bir semt olması hem de etrafındaki diğer semtler için gezilecek alışveriş yapılacak bir konumda olması nedeniyle  işletmecileri tarafından mağaza açılması uygun görülmüştür.

Bakırköy de birçok mağazası bulnmaktadır. Bunların arasında Türkiye’nin en sayılı ve saygın sex shop mağazası olan Serenk Erotik Sohp Mağazası da 2014 yılından beri hizmet vermektedir. Firma yetkilisi ile yaptığımız söyleyişi eğlenceli ama oldukça da düşündürücüydü.

Öncelikle ürünlerinin büyük bir kısmını Amerika, Almanya, Hollanda ve Çin gibi ülkelerden ithal ettiklerini belirttiler.

Erotik shop mağazalarının en büyük problemi internet üzerinde yapılan alışverişlerde yaşanan sorunlardır. Bu sorunların en başında verilen sipariş yerine farklı bir ürün veya içi boş kutuların müşterilere gitmesi.

Biz Serenk Sağlık Ürünleri olarak siz değerli müşterilerimize şunu öneriyoruz; sipariş vermeden önce mutlaka firmayı araştırınız. Firmanın bir erotik shop mağazası var mı , yok mu? Eğer bir mağazası yok ise mutlaka vereceğiniz siparişte bir sorun ile karşılaşabilirsiniz.

İkinci ve en büyük sorun ise şudur; bildiğiniz gibi bazı firmalardan üye olmadan alışveriş yapamıyorsunuz. Üyelikde de TC Kimlik numarası şart koşulmaktadır.Bunda ne gibi bir sorun var derseniz? Şöyle cevap verebilirz; tüm kişisel bilgileriniz ve aldığınız ürün ve ürünler istenildiği taktirde yetkili kurum ve kuruluşlara verilmektedir. Bu tür firmaların başında toplu pazar yerleri gelmektedir. Bu firmalarda yapılan alışverişlerin dataları süresiz olarak saklanmaktadır.

Oysaki Bakırköy de bulunan Serenk Erotik Shop Mağazamızda verilen siparişler gizli pakette müşteriye gönderilmek de olup, ayrıca müşteri ürünü teslim aldıktan hemen sonra tüm bilgileri imha edilmektedir.

Tabiki Bakırköy de sex shop mağazası işletmek o kadar sıkıcı değil keyifli yanları da var.

Müşterilerimizin büyük bir çoğunluğu mağazaya gelip alışveriş yapmaktalar. Diğer kısmı ise internet üzerinde sipariş verenlerdir. Mağazamıza gelenlerin  çoğunluğu bayan müşterilerden oluşmaktadır.

Eğer sizin de yolunuz Bakırköy’e düşerse mutlaka mağazamıza bekler keyifli alışverişler dileriz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
benzer içeriklerBENZER İÇERİKLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Bakırköy de Erotik ve Seks Shoplar