e
sv

PAYKASA FIRSATLARINDAN YARARLANIN

523 Okunma — 23 Ekim 2017 08:31
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Alışveriş her daim hayatımızın en önemli parçalarından bir tanesidir. Özellikle de internetten alışveriş yapma imkanının ortaya çıkması ile birlikte birçok insan alışveriş alışkanlığını değiştirmeye başlamıştır.

İşlemlerini daha kısa sürede halletme imkanları bulunmaktadır. Ancak son zamanlarda artarak çıkan kredi kartı dolandırıcılık haberleri insanları korkutmaktadır. Sizde bu konuda önleminizi paykasa kart ile alabilir ve işlemlerinize internet üzerinden devam edebilirsiniz. Bu kart size birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Ön ödemeli bir kart olduğu için internet alışverişlerinizi güven altına almaktadır. Kartın üzerinde sadece haneli bir kod bulunmakta ve alışveriş sadece bu numara ile kısa sürede yapılmaktadır. Ayrıca kredi kartları gibi yıllık aidat ücreti, işlem ücreti ya da faiz gibi ekstra ödemeler bulunmaz.

Sizde ödemelerinizi güvence altına almak ve bilgilerinizi her site ile paylaşmak istemiyorsanız paykasa ile ödeme aradığınız fırsattır. Çünkü tek kullanımlık olan bu kartlar size güvenli alışveriş imkanı sunar. Paykasa da son dönemde birçok yerde karşınıza çıkmaktadır. Ama bu noktada dikkat etmeniz gerekmektedir. Paykasa satış izni bulunmayan sahte sitelerden uza durmalı ve Bedava paykasa kodu gibi vaadlere kanmamalısınız. Çünkü bu konuda çok fazla seçenek bulunmamaktadır. Satış izni bulunmayan, güvenilir olmayan sitelerden alışveriş yapmaktan uzak durarak sizde kendinizi güvence altına alabilirsiniz.

Bedava paykasa kodu sitelerin düzenlediği çekilişlerden ya da belirli bir tutar üzerinde paykasa kodu satın alan kişilere belirli miktarlarda hediye edilebilmektedir. Başka türlü bedava kodlara sahip olmanızın imkanı yoktur. Kendinizi korumanın bir diğer yolu da alışverişleriniz için aldığınız kartta bulunan kodu kimseyle paylaşmamak olacaktır. Sadece tek kodla alışveriş yapıldığı için bu bilgi size özel kalmalıdır. Sizde kendi işlemlerinizi kısa sürede ve güvenli bir şekilde bu kart sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Zaten her geçen gün kullanım alanı ve kullanım sayısı artan bu kart kendisini geliştirmekte ve size daha fazla fırsat sunmaktadır. Sizde zamandan tasarruf sağlamak ve güvenli bir şekilde internet alışverişlerinize devam etmek istiyorsanız bu yöntem sizin için büyük bir kurtarıcı olacaktır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
benzer içeriklerBENZER İÇERİKLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

PAYKASA FIRSATLARINDAN YARARLANIN