e
sv

Akıllı cihazları uzaktan kontrol etmek

8667 Okunma — 30 Eylül 2017 12:58
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Akıllı cihazlar artık yaşantımızın bir parçası olmuşken akıllı cihazlar üzerine yapılabilen işlemler de artmaya başladı. Cihazlar artık casusluk için de kullanılabiliyor. Ancak bahsettiğimiz durum yasal bir durum olunca casusluk denmesi pek doğru olmayabilir. Yasal yollardan bir cihaz ile bir başka cihazı takip etmek kısacası telefon takibi konusunda yasal uygulamalar vardır. Yasal telefon takip programı  dışında kullanılan illegal programlar da var ancak bunlar tamamen suç olup cezaları vardır. Gerek hapis gerekse  para cezası alabilirsiniz.

Android ve iOS sürüm uyumu

Ancak yasal olan Mspy ücretsiz deneme sürümündeki uygulamayı da yasaya uygun kullanmadığınız takdirde yine sorumlusu siz olacaksınızdır. Android cihazlarda belli bir sürüme sahip bir android cihaz olması gerekiyor. Android 4.0 ile 7.0 ve arasında olan sürümlerde çalışan programda tüm özelliklerden faydalanmak için bazı özellikler de root yapmanız gerekebilir. Ya da iOS yazılımına sahip bir cihaz kullanıyorsanız jailbreak yapmanız gerekebilir. Bu program gizlilik içerisinde kullanılmadığı için  fiziksel bir şekilde programı yüklüyorsunuz ve kontrolü ele alıyorsunuz. Kurulumu zaten size anlatılacaktır ki bir sorun yaşadığınız zaman pakete dikkatli baktığınız zaman sürekli olarak size yardım edecek olan birisinin olduğunu görebilirsiniz. Jailbreak yapmak istemiyorsanız da cihazın iCloud kimlik bilgilerine sahip olmanız gerekiyor. Bu nedenle zaten yasal bir uygulama olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Peki ne amaçla kullanılıyor derseniz.

Mspy ücretsiz indirme

Örnek olarak bir ebeveyn sürekli olarak çocuğunun neler yaptığını telefonunu alarak kontrol edemez ancak Mspy yüklediği zaman uygulamayı çalıştırdığı andan itibaren bilgileri kendi cihazına alır ve hem çocuğunun cihaz kullanmasını engellememiş olur hem de çocuğunu güven altına almış olur. Bu duruma ebeveyn koruması diyebiliriz. Bir nevi  anti virüs programı gibi düşünmek mümkündür. Dünya çapında popüler olan bu uygulamanın binlerce kullanıcısı olup sürekli olarak bir gelişim içerisindedir. Mspy ücretsiz deneme sürümü için verilen kampanya sonlanmadan 7 gün boyunca kaliteli bir telefon takip programının tadını çıkarmalısınız. Uygulamanın ücretsiz hediye 7 günlük paketini alsanız bile para ile alınmış gibi uygulamayı kullanmanıza imkan sağlanacaktır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
benzer içeriklerBENZER İÇERİKLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Akıllı cihazları uzaktan kontrol etmek